Team

member image

Leon d'Oliveira

Japanse Acupunctuur, Shonishin

Leon d'Oliveira werkt sinds 1996 in zijn praktijk voor acupunctuur in Amsterdam en sinds 2015 ook in Steenwijk(Tuk). Na het volgen van vele nascholingen op het gebied van gynaecologie en fertiliteit begeleidt hij sinds 2003 vele stellen (vrouwen én mannen) met een kinderwens.

 

Mijn ervaring, en die van vele stellen die zwanger zijn geraakt, is dat acupunctuur de kans op een zwangerschap kan vergroten en een bijdrage kan leveren aan een gezonde zwangerschap en bevalling.

 

In 17-jaar praktijk heeft hij veel ervaring opgedaan met het behandelen van vrouwen en mannen met vruchtbaarheidsproblemen (subfertiliteit), klachten tijdens de zwangerschap en het behandelen van kinderen met diverse klachten.

 

De Japanse acupunctuurstijl Toyohari die ik beoefen leent zich door zijn milde technieken uitstekend voor het behandelen van zwangeren. Het is volstrekt pijnloos maar is ook effectief!

 

Behalve het werken in de praktijk is Leon ook sinds 2006 docent Toyohari en sinds 2013 docent Shonishin

member image

Natascha Lubberding

Zen Shiatsu, Babyshiatsu

Natascha Lubberding (1975) is Zen Shiatsutherapeut. Zij woont in Amsterdam Oost met man en drie kinderen en heeft sinds 2011 haar praktijk voor Zen Shiatsu Therapie.

 

De oosterse geneeskundige traditie is heel breed. Alles grijpt in elkaar: van fysieke klachten, via psychische vraagstukken tot spirituele zoektochten. De eenvoud van de technieken van shiatsu en de diepgang van de oosterse geneeskunde inspireren mij elke dag om mensen te helpen zichzelf beter te voelen, hun eigen kracht te vinden en van daaruit stappen te zetten.

 

De afgelopen jaren heeft Natascha zich verdiept in verschillende onderwerpen: shiatsu rond de conceptie, zwangerschap en bevalling, shiatsu bij kinderen, babyshiatsu, Chinese orgaanmassage.

 

Shiatsu geven is voor mij bewegend mediteren: zijn in het hier en nu, met volle aandacht aanwezig zijn voor de ontvanger. Wat kan ik voor jou doen? Ik ontvang je graag!

expert-writers netwrite my college essays