Contact

Afspraak maken

Hieronder kan je zelf direct je afspraak maken in de agenda met Natascha Lubberding

Zijn er nog vragen of is bellen makkelijker?

Als je nog vragen hebt of je wilt liever bellen om een afspraak te maken, kan dat via mijn telefoonnummer op kantoortijden. Je kan ook Whatsappen of e-mailen. Dan neem ik we zo spoedig mogelijk contact op.


 

Natascha Lubberding

Behandelingen Zen shiatsu en babyshiatsu

Maria Austriastraat 117
1087 EK Amsterdam
06-52 436 669
www.nataschalubberding.nl
shiatsu[at]nataschalubberding.nl

Een eerste afspraak duurt soms langer in verband met een uitgebreide intake. Met name bij een kinderwens, een uitblijvende zwangerschap en een combinatie van klachten wil ik graag eerst jouw verhaal horen. Shiatsu wordt gegeven over de kleding heen, trek dus makkelijke, losse kleding aan of neem die mee. Je kan je in de praktijk omkleden.


VBAG_opgrijs

Betalingsvoorwaarden Natascha Lubberding

  • Afspraken waarbij u zonder af te zeggen niet of te laat bent gekomen worden in rekening gebracht. U krijgt in dat geval een rekening thuis of per e-mail, met een betaaltermijn van 14 dagen. Afzeggen valt onder de eigen verantwoordelijkheid, ongeacht de reden (dus ook bij ziekte, weers- en verkeersomstandigheden).
  • U krijgt als een bevestiging van uw afspraak via de e-mail. Het niet hebben ontvangen of hebben gelezen van deze bevestiging heeft geen invloed op het bovenstaande. Kijkt u a.u.b. ook even uw spambox na.
  • Indien u minimaal 48 uur van te voren afzegt, hoeft u de afspraak niet te betalen. Een afzegging kan telefonisch of via de online agenda. Een wijziging of annulering via de online agenda is niet gelukt als u daar niet meteen een bevestiging van krijgt via de email.
  • U krijgt na de behandeling een factuur per e-mail, met een betaaltermijn van 14 dagen. Deze kunt u tevens indienen bij uw zorgverzekeraar. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten, in het aanvullende pakket. Of en hoeveel er wordt vergoed, hangt af van het door u afgesloten pakket. U kunt het beste zelf bij uw verzekeraar informeren of en hoeveel er wordt vergoed.

expert-writers netwrite my college essays