Team

member image

Natascha Lubberding

Shiatsu, Japanse naaldtechnieken, Japanse kinderacupunctuur

Natascha Lubberding (1975) is Shiatsutherapeut. Zij woont op IJburg met haar man en drie kinderen en heeft sinds 2011 haar praktijk voor Zen Shiatsu Therapie.

 

De oosterse geneeskundige traditie is heel breed. Alles grijpt in elkaar: van fysieke klachten, via psychische vraagstukken tot spirituele zoektochten. De eenvoud van de technieken van shiatsu en de diepgang van de oosterse geneeskunde inspireren mij elke dag om mensen te helpen zichzelf beter te voelen, hun eigen kracht te vinden en van daaruit stappen te zetten.

 

De afgelopen jaren heeft Natascha zich verdiept in verschillende onderwerpen: behandeling van fertiliteitsproblemen, menstruatieproblemen, shiatsu rond de conceptie, zwangerschap en bevalling, shiatsu bij kinderen, babyshiatsu, Chinese orgaanmassage. Verder heeft ze haar technieken uitgebreid met de opleiding Japanse behandeltechnieken (naaldtechnieken, acupunctuur).

 

Mijn ervaring, en die van vele vrouwen die zwanger zijn geraakt, is dat shiatsu en Japanse acupunctuurtechnieken de kans op een zwangerschap kan vergroten en een bijdrage kan leveren aan een gezonde zwangerschap en bevalling.

 

expert-writers netwrite my college essays